Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Технологии

Резервирајте термин за бесплатен преглед.

Контактирајте нѐ со помош на нашата форма за контакт или јавете нѝ се за да резервираме ден и час за бесплатен преглед и функционална оценка.

Контакти

Роботизирана рехабилитација и закрепнување

Најмодерната неврорехабилитација, прочуена во светот, достапна веќе и во Бугарија!

 1

Нашите пациенти се доказ дека нема невозможни нешта.

Rego - patients about Rego - patients about

Како насмевнатиот Кристијан закрепнува по диагноза Детска Церебрална Парализа (ДЦП)

Сите видео прегледи

Закрепнување и рехабилитација за деца и возрасни

ReGo Rehabilitation е првиот центар за роботизирана рехабилитација во комбинација со конвенционална рехабилитација за деца и возрасни во Бугарија. Специјалистите во центарот се сертифицирани да работат со високотехнолошките уреди, а исто така се обучени да применуваат светски признати техники како Бобат и PNF. Секој клинички случај е строго индивидуален и затоа нашиот тим изработува индивидуална рехабилитациска програма според состојбата на секој конкретен пациент.

Дознај повеќе
 1

 1

Инсулт (мозочен удар)

Важно е закрепнувањето по преживеан инсулт да започне што поскоро. Не затворајте се дома!

 1

Черепно-мозочни трауми

Шансите за успешно закрепнување се значително поголеми кога терапијата се одвива во професионално опкружување.

 1

Детска церебрална парализа (ДЦП)

Детската церебрална парализа води до различни оштетувања во телото кај секој пациент. Секојдневните рехабилитациски вежби се од исклучително значење!

 1

"Рбетно-мозочни трауми

Ако сте преживеале сообраќајка или имате повреди како последица од друга незгода, рехабилитацијата е единствениот начин да ја подобрите Вашата состојба.

 1

Мултипла склероза

Мултипла склероза е здравствен предизвик, а ние знаеме како да влијаеме и да ја ставиме под контрола оваа состојба.

Rego
Rego - brand

Нашата цел е да има професионална средина за терапија на луѓето со овој тип здравствени проблеми во Бугарија и долгогодишното искуство во сферата на здравствената заштита нè   доведоа до реализација на проектот ReGo Rehabilitation. 

Комбинацијата од последно поколение уреди за рехабилитација и континуираните обуки и сертифицирање на нашите специјалисти за применување на актуелни методи нè прави еден од најсовремените центри од овој тип во Европа

повеќе за ReGo
 1

Можности и технологии

Спојувајќи ги можностите на најмодерните технолошки иновации со рехабилитациските процедури повеќекратно ја зголемуваме ефективноста и прецизноста на закрепнувањето. Роботизираните уреди овозможуваат мерење на степенот и квалитетот на рехабилитацијата, којашто е соодветна за деца и возрасни.

 1

TYMO

ФОКУС ЗОНА

КООРДИНАЦИЈА И РАМНОТЕЖА

Вежби за баланс и правилно држење на телото за добра основа на сите движења. 

LOKOMAT PRO

ФОКУС ЗОНА

ДОЛЕН ЕКСТРЕМИТЕТ

Најефективниот метод за реедукација за правилен модел на одење.

DIEGO

Фокус зона

ГОРНИ ЕКСТРЕМИТЕТИ

Реактивација на фините движења со помош на забавен и ефективен метод.

Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Rego - team

Нашиот тим

Освен професионално искуство и познавање на современите терапевтски текови, нашиот тим има топол однос кон секое дете или возрасен. Пациентите споделуваат дека членовите на тимот ги чувствуваат како свои пријатели, а тоа е клучен фактор за изведување на целосни процедури и постигнување на трајни резултати.

Запознајте се
 1

This site uses cookies