Диагнози

ReGo rehabilitation

Центар за рехабилитација "ReGo" предлага закрепнување и рехабилитација кај оштетувања на централниот и периферниот нервен систем, трауми и фрактури, притоа најчестите се:

Инсулт (мозочен удар)

Важно е закрепнувањето по преживеан инсулт да започне што поскоро. Не затворајте се дома!

Повеќе

Черепно-мозочни трауми

Шансите за успешно закрепнување се значително поголеми кога терапијата се одвива во професионално опкружување.

Повеќе

Детска церебрална парализа (ДЦП)

Детската церебрална парализа води до различни оштетувања во телото кај секој пациент. Секојдневните рехабилитациски вежби се од исклучително значење!

Повеќе

"Рбетно-мозочни трауми

Ако сте преживеале сообраќајка или имате повреди како последица од друга незгода, рехабилитацијата е единствениот начин да ја подобрите Вашата состојба.

Повеќе

Мултипла склероза

Мултипла склероза е здравствен предизвик, а ние знаеме како да влијаеме и да ја ставиме под контрола оваа состојба.

Повеќе
Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Технологии

Резервирајте термин за бесплатен преглед.

Контактирајте нѐ со помош на нашата форма за контакт или јавете нѝ се за да резервираме ден и час за бесплатен преглед и функционална оценка.

Контакти

This site uses cookies