Контакти

ReGo rehabilitation

Нашата мисија е да им помагаме на луѓето да постигнат независност во движењето. Токму затоа со нетрпение ве очекуваме да нѐ контактирате!

Користете ја формата за контакт, пишете нѝ на имејл- адресата или контактирајте нѐ директно на телефон.

Прашање

Се согласувам со Политиката на доверливост

Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Технологии

Резервирајте термин за бесплатен преглед.

Контактирајте нѐ со помош на нашата форма за контакт или јавете нѝ се за да резервираме ден и час за бесплатен преглед и функционална оценка.

Контакти

This site uses cookies