За нас - Центар за рехабилитација "ReGo"

Тимот на ReGo Rehabilitation го сочинуваат внимателно избрани, обучени и сертифицирани специјалисти од областа на неврорехабилитацијата. Нивното долгогодишно искуство и лична мотивација да помогнат на секој пациент водат до успешни резултати!

Rego - team

 1
Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Технологии

Резервирајте термин за бесплатен преглед.

Контактирајте нѐ со помош на нашата форма за контакт или јавете нѝ се за да резервираме ден и час за бесплатен преглед и функционална оценка.

Контакти

This site uses cookies