Клинички случаи и закрепнување - Центар за рехабилитација "ReGo"

ReGo rehabilitation

Тука може да погледнете што раскажуваат пациенти со различни диагнози за процесот на закрепнување. 

Крис

Како насмевнатиот Кристијан закрепнува по диагноза Детска Церебрална Парализа (ДЦП)

Бојан

Закрепнувањето и рехабилитацијата на Бојан по преживеана сообраќајна несреќа.

Веселина

Додека беше во својот дом, за 55- годишната учителка одеднаш сѐ се смени.

Иван


Додека се подготвуваше да излезе од својот дом,  57-годишниот г-н Матев доживува исхемичен мозочен инсулт.

Rego - all technologies

Сите технологии

Располагаме со уреди за рехабилитација и закрепнување на секоја зона од човечкото тело.

Технологии

Резервирајте термин за бесплатен преглед.

Контактирајте нѐ со помош на нашата форма за контакт или јавете нѝ се за да резервираме ден и час за бесплатен преглед и функционална оценка.

Контакти

This site uses cookies